La fira Girocaça es farà a Santa Cristina fins el 2020

 
Santa Cristina d'Aro i la Federació Catalana de Caça han signat aquest divendres un conveni perquè la Fira Girocaça se celebri fins l'any 2020 al municipi cristinenc.
This text will be replaced
 
L'any passat va ser la primera edició d'aquesta fira que pretén donar a conèixer l'esport de la caça, un esport de mutanya no gaire ben vist per alguns col·lectius i que vol integrar-se més en la societat.
 
En la signatura del conveni hi han participat Xevi Sala, l'alcalde de Santa Cristina, Sergio Sánchez, President de la Federació catalana de caça i Narcís Sánchez, President de la secció de Girona..
 
En la pròxima edició de la Fira Girocaça que se celebrarà la primavera del 2017 hi ha programades noves activitats i una de les principals novetats serà que la fira creixerà en nombre d'expositors ja que els caçadors aposten perquè els esports de mutanya com les bicis o les motos, entre altres, també s'afegeixin a la fira. A més, l'exposició enguany comptarà amb la participació del Club professional de caça de la raça de gossos 'Blaus de Gascunya'.
 
La societat de caçadors de Santa Cristina d'Aro forma part de l'organització de la fira GiroCaça que enguany celebrarà la segona edició d'aquest esdeveniment que l'any passat va atraure uns 3.000 visitants.