50 anys d'El Zoo d'En Pitus a la Biblioteca de Santa Cristina

La biblioteca Mossèn Baldiri Reixach de Santa Cristina d'Aro s'ha convertit en un autèncic zoològic. Enguany es commemoren 50 anys d'El Zoo d'en Pitus de Sebastià Sorribas i per celebrar-ho, s'ha dedicat aquest trimestre a treballar el llibre amb els escolars tot ambientant l'espai. 
This text will be replaced
Els nens i nenes de l'Escola Pedralta han visitat la biblioteca aquest dijous on han pogut viure en pell pròpia la història d'En Pitus, aquest nen de Barcelona que necessita anar a l'estranger per curar la seva malaltia i a qui els seus amics ajuden muntant un zoo per recaptar fons. 
 
Els escolars poden endinsar-se a la història per mitjà de plafons il·lustratius de Pilarín Bayés que expliquen el conte, la cova que amaga tant siluetes d'animals com exemplars dissecats i l'espai zoològic.
 
Aquest curs la biblioteca de Santa Cristina dedica cada trimestre a treballar un llibre o autor que commemora algun aniversari amb els escolars. Ho fan per mitjà dels valors i les emocions i buscant la implicació activa dels nens i nenes segons la franja d'edat, de forma que l'aprenentatge deixi emprenta. 
 
La mostra sobre El zoo d'en Pitus es podrà visitar fins l'arribada del Nadal. Per promocionar-la, els més grans de l'escola han pintat uns cartells que es repartiran per tot el poble.