Sala justifica la modificació pressupostària (1,2Md'€) per desencallar inversions urgents com el mur de l'escola o el sector Patronat

L'alcalde de Santa Cristina d'Aro, Xavi Sala, ha tirat endavant una modificació pressupostària de més d'1,2 milions d'euros per abordar diverses inversions urgents que cal fer al poble.

Entre aquest paquet d'inversions s'hi troba la urbanització del sector Patronat o el mur de seguretat a l'escola Pedralta que s'utilitza un sistema diferent al pressupostat per l'anterior govern i s'abarateix. L'alcalde ha explicat que el govern té les eines per accelerar els tràmits i no calia esperar per posar aquestes inversions al pressupost de l'any vinent.

This text will be replaced

En el proper plenari es portaran a aprovació les ordenances fiscals per l'any vinent i el govern preveu aprovar el pressupost 2016 a finals d'any perquè el mes de gener ja s'hi pugui treballar.

Santa Cristina treballa amb un document per regular la participació ciutadana, de moment el govern informa a la ciutadania de la seva gestió i durant l'any vinent proposarà als cristinencs que siguin ells els que decideixin quines són les inversions més prioritàries.