El regidor d'urbanisme de Santa Cristina d'Aro Narcís Palahí, repassa l'actualitat municipal en clau urbanística alhora que fa balanç dels dos primers anys de mandat en motiu de la seva primera aparició al programa Precs i Preguntes.
 
El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Sebastian Mateo, ha passat per l'espai Precs i Preguntes on ha exposat el seu desacord amb el Pressupost que la setmana que ve el govern cristinenc portarà a aprovació.
 
El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Santa Cristina, Josep Llensa, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet balanç de l'any de govern de l'equip que dirigeix Xevi Sala i on ha destacat la col·laboració que està oferint el seu partit a diferència del que li va passar a ell quan era alcalde. Llensa també ha parlat de la compra de terrenys per la ciutat esportiva de la UE Llagostera i la macrogranja de pollastres de Solius. 
 
El portaveu d'Emprenedors per Santa Cristina d'Aro, Julio Rico, diu que no veu diferències entre la dreta i l'esquerra i assegura que el pressupost 2016 és una còpia de l'anterior. A més, Rico lamenta que l'equip de govern no ha comptat amb la oposició per redactar els números, i que ha desestimat sistemàticament les 18 esmenes que han presentat.
 
El regidor del Partit Popular, Sebastián Mateo, ha fet balanç dels primers sis mesos de govern de Santa Cristina d'Aro. També ha valorat les ordenances fiscals, les que considera que s'haurien d'haver baixat.
 
El portaveu d'Emprenedors per Santa Cristina, Julio Rico, no està d'acord amb la majoria de les decisions que ha pres fins ara el govern d'ERC, PSC i Guanyem.
 
El regidor, Jordi Oriol, critica al regidor de CiU i exalcalde, Josep Llensa, que varen governar junts a l'anterior mandat sota les mateixes sigles polítiques, per unes declaracions que va fer a Televisió Costa Brava on acusava als regidors del govern actual de formar-ne part pels sous enlloc de la coincidència ideològica i de programes.
 
El portaveu de CiU, Josep Llensa, a l'oposició, considera que els partits que formen el govern cristinenc (ERC, Guanyem des del Carrer i Independents de Santa Cristina) només en formen part pels sous perquè, segons llensa, a nivell ideològic no s'aguanta per enlloc.
 
L'ajuntament de Santa Cristina d'Aro, aquest diumenge, en el marc de la Festa de Romanyà, organitza la primera visita teatralitzada per explicar el passat medieval del nucli.
 
El regidor i alcaldable d'Emprenedors per Santa Cristina, Julio Rico, ha deixat la porta oberta a possibles pactes amb tots els grups polítics que es presenten a les eleccions municipals llevat de CiU, que encapçalarà l'actual alcalde, Josep Llensa, i Moviment d'Esquerres (MES), que lidera l'actual regidora, Carme Soler.
 
L'actual portaveu d'ERC a l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Jordi Mulà, que no repetirà com alcaldable a les eleccions del mes de maig per falta de suport de la secció local, es mostra crític amb les formes del procés per escollir el nou candidat.
 
L'ajuntament amb l'Associació de Dones de Santa Cristina d'Aro i el Punt d'Igualtat han organitzat aquest dissabte, 7 de març, entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre, un conjunt de propostes relacionades amb l'esport i la salut.
 
El mercat de segona mà de Santa Cristina d'Aro canviarà de lloc. Així ho ha anunciat el regidor de turisme i promoció econòmica Sebastian Mateo, que ha explicat que es col·locarà a Pl Catalunya.
 
L'actual regidor de la formació a l'ajuntament, Julio Rico, i reelegit a començament de mes per encapçalar la llista d'Emprenedors per Santa Cristina a les eleccions municipals de la primavera vinent, ha anunciat que a les primeres cinc posicions de la seva candidatura hi hauran alguns dels membres més antics d'Emprenedors.
 
El regidor d'Obres i Territori, Jordi Oriol, ha anunciat que no es tornarà a sotmetre a votació la nova ordenança de terrasses municipal fins que no s'hagi debatut i consensuat amb el sector i la resta de grups a l'oposició.
 
Encara que els primers actes es varen fer el cap de setmana, els dies oficials de la Festa Major cristinenca comencen aquest dimecres amb la tradicional Cercavila de gegants, cap grossos i grallers, el pregó de la Festa Major o els primers balls i concerts joves. 
 
El banc dels aliments de Santa Cristina d'Aro atén una setantena de famílies, el que representa un descens respecte el moment de màxima assistència en aquest servei social que va ser de 105 famílies.
 
 L'actual regidor d'Obres i Territori, Medi Ambient, Noves Tecnologies, brigada... a l'ajuntament de Santa Cristina ha anunciat que presenta candidatura
 
'Nadal al Mercat' o 'Rasca i Guanya' són el principal reclam del comerç local durant aquestes Festes. Totes dues ja estan en marxa.
 
Les regidores socialistes, Teresa Moreno i Sònia Pujol, expliquen els motius pels quals el PSC va votar en contra de les Ordenances Fiscals de l'any 2014 en el darrer ple.
 

El portaveu d'Emprenedors per Santa Cristina, Julio Rico, va carregar contra l'esborrany de pressupostos que li ha entregat l'equip de govern perquè no contempla els possibles efectes d'una rebaixa del valor cadastral dels edificis que tots els partits van subscriure demanar a l'Estat. 
 
El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya, a l'oposició, a l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro considera que el govern no ha de pagar cap indemnització a l'empresa Suberolita S.A. perquè considera que no li correspon per diferents motius.
 
El Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro ha obert aquesta setmana el període d'inscripció als cursos que oferta de cara a aquesta temporada de tardor-hivern.
 
El nou regidor de Turisme de Santa Cristina, Sebastian Mateo, ha agafat les rendes de l'àrea per donar un nou impuls a les activitats turístiques del poble.
 
La primera càmera de seguretat i vigilància del nucli urbà estarà situada a la rotonda que està a prop de l'ajuntament i la policia local.
 
Després que l'any passat Santa Cristina es quedés sense casal d'estiu perquè era inviable econòmicament pel nombre d'inscrits, aquest any el govern municipal aposta per un casal més senzill,
 
La Setmana Santa arriba a Santa Cristina d'Aro amb un dissabte ben atapeït d'actes. Mentre a la zona esportiva es disputaran les semi-finals del MIC, el mundialet de futbol, a les que s'espera l'assistència d'entre 3.000 i 4.000 persones, a la Plaça Mossèn Baldiri Reixach es farà un gran Mercat del Vi i el Formatge.
 
El regidor de Promoció Econòmica de Santa Cristina d'Aro explica que s'ha enviat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) el projecte del futur parc d'atraccions que s'ha d'instal·lar a l'entrada de Santa Cristina