Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El regidor, Jordi Oriol, no vol aprovar l'ordenança de terrasses de Santa Cristina sense consens

El regidor d'Obres i Territori, Jordi Oriol, ha anunciat que no es tornarà a sotmetre a votació la nova ordenança de terrasses municipal fins que no s'hagi debatut i consensuat amb el sector i la resta de grups a l'oposició.

This text will be replaced
La normativa es va retirar de l'ordre del dia del darrer ple perquè, segons el regidor, encara no s'havia consensuat. El regidor confia que l'ordenança es podrà aprovar dins el darrer trimestre de l'any i servirà per gestionar millor la via pública i aquests espais que  han proliferat força en els darrers mesos. Els propietaris de terrasses que ja estan en funcionament disposaran d'un any per adaptar-se a la nova normativa. 

El regidor també ha anunciat que en breu es començarà a instal·lar el repetidor que permetrà resoldre els problemes de recepció de canals de la TDT que arrossega bona part de la població des del tancament de les emissions analògiques. 

D'altra banda, Jordi Oriol, es reafirma en la seva voluntat de ser el cap de llista de la candidatura de CiU a les properes eleccions municipals i reclama un relleu generacional al capdavant de la federació nacionalista. Oriol recorda que l'actual Alcalde, Josep Llensa, ha dit en reiterades ocasions que no es presentarà als propers comicis i alhora s'identifica amb les opinions expressades des de la direcció comarcal que aposta per un projecte continuista, i segons ell, també representa la seva proposta a l'alcaldia.