La setmana vinent, tornen els Concerts d'Aro de Santa Cristina d'Aro ampliats a tres nits de concerts i amb la novetat que enguany incorporen una vetllada dedicada al cant amb veus masculines.
 
Aquest dissabte a les 22h a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro es celebrarà la novena edició del Retrobem la Sarsuela, que per primera vegada explorarà altres gèneres amics com la opereta. Les entrades ja estan a la venda. 
 
Dissabte l'Espai Ridaura rep un nou concert del cicle 'Primavera a l'Espai'. En aquest cas serà un concert de música clàssica que es titula 'El piano de Beethoven i un tractat de pau' en el que hi participarà el pianista Daniel Ligorio.
 
Santa Cristina d'Aro celebrarà la prèvia de Sant Jordi amb un homenatge al dr Josep Trueta. Un  prohom que reposa enterrat al municicipi on hi passava les vacances. 
 
Intervé: Teresa Costa, Àrea de Cultura de Santa Cristina d'Aro
 
L'Espai Ridaura de Santa Crisitina d'Aro ja té la programació de tardor. N'han parlat a l'Espai l'Entrevista de l'Informatiu Costa Brava. Hi ha novetats, com taquilla inversa per les obres de teatre que organitza l'Ajuntament.
 
L'escola municipal de música de Santa Cristina obre el proper dilluns 5 de setembre les incripcions pel nou curs que arrencarà el 12 de setembre.
 
Aquest dissabte, l’espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro acollirà la vuitena edició del Retrobem la Sarsuela, un dels pocs esdeveniments que queden a nivell català per reivindicar aquest gènere. Aquest serà el primer concert que es faci sense el baríton Enric Sacristán, un dels màxims impulsors d’aquest esdeveniment que va morir fa uns mesos.
 
Santa Cristina aixeca aquest dissabte 9 de juliol el teló a 'Estiu Musical', el programa musical que engloba tots els concerts que es portaran a terme al llarg de juliol i agost en el municipi.
 
Santa Cristina acull aquest dissabte la segona edició de la Fira Girocaça en la primera vegada que arriba al Baix Empordà. Una fira dedicada als amants d'aquesta activitat però oberta a tots els públics i que també coincidirà amb la celebració de l'Assemblea de la Federació Catalana de Caça.
 
Aquest diumenge es faran diferents activitats culturals al municipi. A partir de les onze del matí, l'Espai Ridaura acollirà el Giraconcert, una audició amb la participació de diferents escoles de música de les comarques de Girona.
 
Els Minyons de Santa Cristina d'Aro celebren aquest diumenge el primer aniversari del seu bateig amb una cercavila i una festa castellera. La voluntat de la colla és donar visibilitat a la seva tasca i emplaçar gent nova a unir-se als Minyons, que actualment tenen una setantena de membres.
 
El quartet Jazzcat serà aquest dissabte el segon protagonista del cicle de concerts Primavera a l'Espai que s'impulsa durant els mesos de març, abril, maig i juny a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. Es tracta d'una agrupació singular que trenca el format de jazz convencional i introdueix el flabiol com a instrument principal. A més, es dediquen a reversionar cançons catalanes.
 
Aquest divendres 4 de desembre a les 19h de la tarda l'escriptor guixolenc David Sandó presenta el seu primer llibre 'Mordiendo el paso a la distancia'.
 
Santa Cristina d'Aro tanca aquest dissabte el X Cicle de Corals, que han celebrat al llarg d'aquest any en format de tres concerts amb dues agrupacions gironines més. L'esglèsia del municipi serà la seu del concert de clausura del cicle amb la Coral Santa Cecília com a amfitriona.
 
Aquest dissabte, a partir de les nou del vespre, Le Croupier recrearà a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro l'ambient del Paral.lel de Barcelona dels anys vint del segle passat amb l'espectacle 'Esperança Dinamita'.
 
Des d'avui dimecres fins dissabte 24 d'octubre l'ADF Gavarres organitza un curs de prevenció d'incendis. La formació és oberta a tothom i és un primer pas per entrar a formar part de la xarxa de voluntariat de les ADF. El curs és gratuït i es fa a la nau de l'ADF de Santa Cristina d'Aro.
 
El director de l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina d'Aro, Cláudio Suzin, explica que entre les novetats del curs 2015-16 hi ha la creació d'una nova coral a l'Escola Pedralta i la recuperació de les sortides culturals.
 
Aquest dissabte comença la tercera edició de l'Agost Musical. Cada setmana s'han programat concerts de diferents generes musicals, la millor màgia internacional o una conferència del crític musical, Joan Vives.
 
Santa Cristina arrenca aquest dijous la festa major del municipi. Una festa que enguany arriba amb novetats. 
 
Aquest dissabte, a partir de les deu de la nit, els actors Toni Albà i Fermí Fernandes presentaran a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro l'obra 'Histèria Sagrada'.
 
El proper dissabte 16 de maig a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro hi actúa la Girona Banda Band, un grup de més de 60 músics amb edats, instruments i nacionalitats molt diverses que des de fa 10 anys fan concerts arreu de Catalunya.
 
El Club Internacional Costa Brava, amb seu a Santa Cristina d'Aro, ha organitzat el 20 de maig una gimcana cultural que visitarà diferents poblacions del Baix Empordà, La Selva i Gironès. 
 
Aquest dissabte l'espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro acollirà el Festival del Còmic CRAC de Santa Cristina d'Aro que enguany ha tingut més de 150 dibuixos. El jurat ja ha decidit i dissabte es coneixeran els guanyadors de les diferents categories.
 
Els Minyons de Santa Cristina d'Aro viuran aquest diumenge un dels moments més especials per a qualsevol colla castellera. Després del lliurament de les camises del cap de setmana passat, aquest diumenge s'han organitzat diferents activitats que culminaran amb el bateig de la colla castellera.
 
Aquest 2015 es celebra una nova edició del 'Crac!', el concurs de còmic de Santa Cristina d'Aro. Fins el 10 d'abril restarà obert el termini per presentar els treballs, i el dia 25 del mateix mes es procedirà a l'entrega de premis amb la seva corresponent exposició.
 
El Parc Infantil de Nadal incorpora enguany un curs de cuina amb tres sessions independents i un taller de crispetes i un altre de fang. Aquestes són les dues principals novetats d'un PIN que es farà els dies 27, 29 i 30 de desembre al Pavelló d'Esports.
 
Les entitats 'Salvem Solius' i l'Associació Ardenya, Patrimoni i Natura, i d'altres entitats de la demarcació com l'Associació de Naturalistes de Girona s'oposen al projecte de la nova macrogranja perquè, segons elles, comportarà una greu afectació a l'entorn, els veïns i en el medi ambient.
 
L'àrea d'igualtat de l'Ajuntament de Santa Cristina ja està fent tot d'activitats en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista que es celebra el proper 25 de novembre. Es vol donar un gir al missatge i que aquest sigui en positiu, destacant allò que ajuda a tenir relacions sanes.
 
L'ajuntament de Santa Cristina d'Aro organtiza una marxa solidària per recaptar fons a favor del càncer de mama. L'activitat es protarà a terme el proper 18 d'octubre i estarà oberta a tot tipus de públic.
 
El Tipi Park organitza pel proper 27 de setembre una jornada solidària en què es disposarà de 100 bicicletes estàtiques per fer 3 sessions dirigides. La darrera, comptarà amb la participació del grup Di-versiones. que ha accedit a col·laborar de forma gratuïta. Tots els diners que es recaptin es destinaran a l'Oncolliga.
 
La pianista asturiana Noelia Rodiles serà l'intèrpret convidada al concert que cada any organitza Concerts d'Aro. Interpretarà obres de Hydn, Ligeti i Schubert.
 
La zona esportiva municipal de Santa Cristina d'Aro acollirà aquest dissabte, 19 de juliol, la primera edició de la trobada de Cossos de Seguretat i Emergències. 
 
Aquest dissabte, a partir de les 11, l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro, acollirà el I Seminari Inter-Provincial sobre els Reptes de la Política Social del s. XXI on intervindran 4 ponents de renom internacional.
 
L'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha organitzat diferents activitats a l'entorn del Dia Internacional de les Dones que es commemora aquest dissabte, 8 de març.
 
La Trobada Nupcial, més coneguda com Nuviàlia, que està organitzant l'Hotel Mas Tapiolas de Santa Cristina d'Aro serà l'ocasió ideal per conèixer de primera mà totes les millores en serveis que aquest hotel de la cadena Sallés Hotels ha portat a terme en els darrers mesos.
 
Coincidint amb el primer aniversari de la primera colla castellera de la comarca, Els Minyons de Santa Cristina han organitzat la primera diada castellera del Baix Empordà.
 
Aquest dissabte, 10 d'agost, a partir de les deu de la nit, l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro acollirà novament l'espectacle 'Retrobem la Sarsuela'.
 
El primer dia de Festa Major serà el dimarts de la setmana que ve i els actes s'allargaran fins el diumenge 28 de juliol, encara que l'exposició 'Batet i el Suro' estarà oberta fins el 31 de juliol.
 
La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro, aprofitant l'aniversari dels 30 anys, durant el mes de juliol ha organitzat 3 activitats per commemorar l'efemèride.
 
Durant el proper cap de setmana, l'Espai Ridaura serà l'escenari de múltiples activitats. Vint-i-cinc entitats del poble s’instal·laran a l'entorn de l'Espai Ridaura per promocionar les seves activitats.
 
 
L'Espai del Metge Rural de Sant Feliu de Guíxols organitza una conferència sobre l'osteoporosi a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro amb la metgessa Esther Vilert.