L'Hotel Mas Tapiolas prepara Nuviàlia

La Trobada Nupcial, més coneguda com Nuviàlia, que està organitzant l'Hotel Mas Tapiolas de Santa Cristina d'Aro serà l'ocasió ideal per conèixer de primera mà totes les millores en serveis que aquest hotel de la cadena Sallés Hotels ha portat a terme en els darrers mesos.

Nuviàlia es celebrarà el proper 29 de març en el mateix hotel Mas Tapiolas. Durant tota la jornada les parelles, que prèviament hagin fet la reserva, podran gaudir de tallers, showcooking així com múltiples propostes totes a l'entorn del casament, per convertir aquest dia únic. El colofó final a aquesta jornada el posarà una desfilada de vestits de núvia del dissenyador Jordi Dalmau.

El pròleg a Nuviàlia serà aquest diumenge 16 de febrer amb el Concurs Màster Tapiolas. Cinc equips formats per estilistes, maquilladors, models, fotògrafs lluitaran per fer la millor sessió de fotografies. Tots els membres de l'equip guanyador rebran un premi, però el guardó més especial se l'emportarà la model convertint-se en la imatge del dissenyador de moda Jordi Dalmau.