L'ENTREVISTA: La Colla Castellera Minyons de Santa Cristina d'Aro farà el seu bateig aquest diumenge

Els Minyons de Santa Cristina d'Aro viuran aquest diumenge un dels moments més especials per a qualsevol colla castellera. Després del lliurament de les camises del cap de setmana passat, aquest diumenge s'han organitzat diferents activitats que culminaran amb el bateig de la colla castellera.

This text will be replaced

A dos quarts de dotze sortirà de l'Espai Ridaura una cercavila que arribarà a la plaça de la Vella Pedra on es celebrarà una jornada castellera i el bateig. Els padrins de la primera colla castellera del Baix Empordà seran les colles els Sagals d'Osona i els Marrecs de Salt. La jornada castellera començarà a les dotze i el bateig s'escenificarà enmig de l'exhibició.

D'altra banda, la colla i el govern municipal defensen la construcció d'una nova sala polivalent  que acollirà diferents activitats del poble i que, per les seves característiques, permetrà als Minyons fer castells més alts. La mateixa colla també ha confirmat que participaran en el rodatge de la segona part de l'exitosa pel·lícula 'Ocho apellidos vascos' que es rodarà al Baix Empordà en les properes setmanes.