Cada any es pesquen entre 140 i 150 quilos d'angula del Ter

Els pescadors de l'angula del Ter capturen entre 140 i 150 quilos d'angules durant un any. Una producció inferior a les d'altres indrets però que ve limitades per les mides reduïdes del riu. 
This text will be replaced
Aquest producte es pot pescar només durant els quatre mesos i mig en què s'aixeca la veda i sempre respectant les mesures estipulades per respectar l'entorn natural del Parc del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i fer una pesca sostenible; una normativa que regula el Pla de Gestió de l'Angula Europea.
 
L'angula es pesca mitjançant la tècnica del bussó. Es tracta d'uns estris en forma de receptacle polièdric que es calen a la vora del riu tallant el pas de les angules quan pugen riu amunt. La captura es porta a terme durant la nit i posteriorment el producte es trasllada als vivers per conservar-lo en les condicions adequades fins que arriba al consumidor final. La pesca de l'angula és un procés del tot artesanal. 
 
Malgrat que l'angula no és un producte econòmic, des d'Angula del Ter treballen per donar-lo a conèixer i popularitzar-lo. Actualment i fins el 18 de desembre s'estan portant a terme les III Jornades Gastronòmiques de l'Angula del Ter i del Molí de Pals, una iniciativa per presentar el producte a qui no el coneix i convidar els qui no en compren habitualment a tastar-les a preus més econòmics i amb receptes diferents.