Torroella celebra aquest cap de setmana la 623a Fira de Sant Andreu

Aquest cap de setmana torna una de les Fires agrícoles, ramaderes i comercials amb més història de Catalunya. Torroella de Montgrí està a punt per celebrar la centenària Fira de Sant Andreu que arriba a les 623 edicions amb un programa centrat aquest any en la ramaderia.
This text will be replaced
 
Els animals tenen aquest any més protagonisme dins la fira per recordar com n'eren d'importants anys enrere a Sant Andreu. Com sempre hi haurà estands agrícoles i comercials pel centre del municipi i també dins l'Espai Ter i  a la carpa adjacent. Les conferències, exposicions, els tallers i la Fira en el Record són la dosi de nostàlgia de la fira. Les cercaviles, el teatre i els espectacles l'atracció pels més petits i el concurs de gossos d'atura és la cirereta del pastís pels pastors. 
 
Una altra de les activitats amb més èxit és la Festa dels Cavalls. Passejades amb carro, exposició de cavalls de raça, exhibicions de doma i volteig, carrussels i el recuperat concurs d'enganxaments.
 
Torroella està a punt per omplir-se durant aquest cap de setmana d'activitat agrícola, ramadera, comercial i des de fa uns quants anys també familiar.