38 mil persones passen per la 623a Fira de Sant Andreu

El pastor local Jordi Muxach amb la seva gossa Sendy s'ha emportat el 25è concurs de gossos d'atura que s'ha celebrat aquest diumenge en motiu de la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí. Muxach va guanyar 5 vegades amb la gossa Coloma, 3 cops amb la Sit, 2 amb la Kiss i també 2 amb la Sendy.

This text will be replaced

Precisament els ramats i el bestiar han tingut un pes protagonista aquest any a la Fira de Sant Andreu. La Fira en el record, les exposicions i els espectacles giraven al voltant d'aquesta temàtica. També la Festa dels Cavalls celebrava el 25è aniversati amb exhibicions com aquesta de doma vaquera però també de doma clàssica, de carruatges i volteig. L'Espai Ter es va transformar una vegada més en una gran fira comercial amb estands de maquinària, productes i serveis. La consellera de Treball, Acció Social i Família, la torroellenca Dolors Bassa va poder inaugurar la fira acopanyada de la consellera d'Agrcultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret qui va lloar la fira de Sant Andreu, el sacrifici de la gent que es dedica a l'agricultura i la ramaderia i l'impuls que es dóna des del govern per aconseguir un relleu generacional en el sector primari.

Des de la Generalitat van destacar a Sant Andreu que l'Agricultura, la Ramaderia, la Pesca i la Gestió Forestal són bàsics i estratègics per aconseguir una república catalana, un país més just, més dinàmic i sostenible econòmicament perquè són els gestors del medi mediterrani de Catalunya.