Més de 20 propostes durant el primer semestre de l'Espai Ter

La família de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí ha presentat la programació estable del primer semestre de l'any amb 20 propostes de teatre, música i arts escèniques. 
This text will be replaced
Entre les novetats d'enguany, destaca la creació d'un abonament T5 per veure 5 espectacles a 10 euros cadascun o la programació d'un cicle de grans orquestres, que permetrà portar a l'auditori propostes fins ara reservades al carrer. 
 
Destaca també el primer concert de gran format que es celebrarà a peu dret a la història de l'espai de la mà dels Manel amb la gira "Jo competeixo". 
 
L'Espai Ter potenciarà dues de les seves principals potes: l'aliança amb les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí i amb la FIMAG. Pel que fa la primera, per primera vegada Joventuts Musicals tindrà un cicle tardor-hivern a l'auditori, eixamplant així sinergies ja existents com és el cas del Festival de música de Torroella. 
 
La Fira Internacional de la Màgia és l'altra gran aposta de l'espai i aquest 2017 arriba amb un projecte encara més ambiciós. 
 
Durant el 2016, l'Espai Ter va incrementar en un 20% l'activitat de l'any anterior amb un total de 51.709 usuaris. Unes dades que segons l'equip de govern il·lustren la vocació supramunicipal d'aquest equipament.
 
El nou semestre cultural a l'Espai Ter s'inaugurarà aquest diumenge amb un concert de piano d'Albert Cano impulsat per les Joventuts Musicals.