La Fira Rebaixes enceta una nova edició a l'Espai Ter

 
L'Espai Ter obre les portes convertit en un autèntic mercat de roba i complements. Es tracta de la Fira Rebaixes que durant el 20, 21 i 22 de gener s'ha instal·lat en aquest espai de Torroella de Montgrí. Són aproximadament 12 botigues de Torroella les que han decidit canviar per uns dies el seu establiment habitual per una d'aquestes paradetes. 
This text will be replaced
Intervé: Dúnia Oliveres, presidenta de l'associació de comerciants 
 
Des de samarretes, vestits i sabates de marca fins a bijuteria, bufandes i fins i tot biquinis i banyadors són les peces rebaixades de temporades anteriors que s'han pogut veure. Tot i els enormes descomptes, la Fira Rebaixes d'enguany ha disminuït en parades com malauradament també, en nombre de visitants que en anteriors edicions.
 
Aquesta iniciativa ha estat fruit de l'associació de comerciants de Torroella de Montgrí que espera organitzar properes fires com aquesta al municipi.
 
Tot i que la pluja i el fred els ha jugat una mala passada, la fira rebaixes espera treure'n resultats positius d'aquesta jornada per poder continuar amb pròximes edicions.