Costes es compromet a trobar una solució definitiva pels Griells

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha recollit el compromís de Costes per trobar una solució definitiva i a mig termini pels problemes que pateix l'urbanització de Griells amb els temporals marítims.
This text will be replaced
Aquest dilluns el cap de Costes a Girona, Jordi Planella, s'ha reunit amb representants polítics i tècnics de l'Ajuntament i de l'EMD de l'Estartit. Durant la trobada es va posar damunt la taula els temes que afecten el front marítim del nucli de l'Estartit com la regressió de la platja dels Griells, la continuïtat del passeig entre els Griells i la Pletera o la millora del passeig de la platja Gran. 
 
 
A la reunió hi van assistir a més de l'alcalde Josep Maria Rufí, el president de l'EMD, Genís Dalmau; la regidora de Gestió Costanera i Platges, Sílvia Comas, i el regidor d'Urbanisme, Jordi Colomí. També hi va participar Àngel Rodríguez, president de l'Associació Veïnal els Griells. 
 
El problema més urgent pel municipi és el deteriormanet constant del passeig i la platja dels Griells. El cap de Costes va reiterar el seu compromís per trobar una solució definitiva, més enllà de les aportacions de sorra i de les reparacions que es fan a l'escullera. Des de l'Ajuntament van escoltar-lo reconèixer que és plenament conscient de la situació i que treballaria insistentment perquè s'executi una solució definitiva a mig termini. L'Associació Veïnal els Griells va aprofitar per entregar-li l'estudi tècnic que va redactarper a la recuperació de la façana litoral, en el qual es tracten diferents propostes per frenar la regressió de la sorra i garantir la seguretat del passeig.  
 
Un altre tema que es va abordar va ser el del projecte per donar continuïtat a aquest passeig i fer-lo arribar a la zona de la Pletera. Costes té interès a tirar-lo endavant amb l’objectiu d’acabar d'ordenar la façana marítima en aquest sector del municipi. Aquest passeig relligaria els dos sectors urbans dels Griells i la Pletera, on actualments'hi està desenvolupant un projecte Life per recuperar l’antiga zona de maresmes litorals. 
 
La trobada s'ha celebrat després de la forta llevantada d'aquest cap de setmana. Van aprofitar per visitar la zona que en aquesta ocasió no ha patit cap incidència excepcional més enllà de les afectacions habituals de quan es produeixen aquests temporals.