"Els Montgrins" enceten el cicle de grans orquestres de l'Espai Ter

Amb un Mozart, l'orquestra Els Montgrins encetava el nou cicle de grans orquestres a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. Una aposta per la música d'orquestra i un homenatge a tots aquells que l'han fet majestuosa amb cançons emblemàtiques que ja formen part de la història del nostre país. Un d'ells són Els Montgrins, són l'orquestra en actiu més antiga de Catalunya i que enguany celebren 133 anys des de la seva fundació.

This text will be replaced

Intervé: Martí Camós, director de l'orquestra "Els Montgrins"

 

Aquest dissabte han ofert un concert viatjat, un seguit d'obres amb ritmes i melodies d'estils diversos que recorrien en el temps i en diversos països del món.

La segona peça, una d'Italiana. La gran veu dels vocalistes va impregnar la sala amb Santa Lucia, una cançó tradicional Napolitana. Tampoc hi van faltar les tradicionals catalanes. Els Montgrins van oferir un repertori de sardanes que van rebre una gran resposta del públic. Un concert que fora de l'habitual, es va poder gaudir amb la tranquil·litat, comoditat i silenci.

El segon concert del cicle serà el de la Principal de la Bisbal l'11 de març. S'espera que en la programació futura vinguin altres orquestres del territori com la Selvatana o la Meravella.