Art i natura a la Pletera en el Dia Mundial de les Zones Humides

La Pletera de L'Estartit ha celebrat del Dia Mundial de les Zones Humides amb la segona intervenció del projecte artístic "Llocs, memòria i salicòrnies", que en aquesta ocasió s'ha centrat principalment en la presentació dels murals que ha pintat Jofre Oliveras.
 
This text will be replaced
Intervé: Martí Peran, Coordinador de "Llocs, memòria i salicòrnies"
 
"Llocs, Memòria i Salicòrnies" pretén dinamitzar l'entorn de la Pletera mentre no finalitzi, a mitjans de l'any vinent, un projecte de més envergadura encara com és el "Life Pletera", mitjançant el qual es desurbanitzarà i recuperarà aquest paratge natural. És per això que durant tot aquest temps i des del novembre passat s'han convidat cinc joves artistes perquè dugin a terme les seves creacions jugant amb aquest context natural. Aquesta vegada ha estat el torn de Jofre Oliveras, que ha representat el viatge d'anada i tornada del Martinet blanc, una au que va ser expulsada de La Pletera i que ara hi podrà tornar. 
 
Aprofitant la jornada el col·lectiu d'artistes contemporanis Buit ha presentat una capsa-objecte inspirada en l'obra de Constantin Brancusi i s'han recitat poemes de Pic Adrian. La celebració del Dia Mundial de les Zones Humides ha finalitzat el diumenge amb una visita guiada per a famílies en aquest entorn natural.