Torroella treballa amb un projecte integral que cohesioni la façana marítima de l'Estartit

L'Ajuntament de Torroella té diversos fronts oberts a la que és la façana marítima del municipi, la primera línia de mar de l'Estartit. El govern vol ordenar i lligar entre sí les diferents intervencions que s'han fet, s'estan fent i es faran en aquesta zona tan turística.
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Colomí, regidor d'Urbanisme a Torroella - l'Estartit
 
Des de la Pletera fins al Molinet passant per Griells, el passeig marítim i el club nàutic. Aquests mesos han treballat amb un projecte per donar continuïtat a tot el litoral estartidenc i en breu presentaran la proposta als grups a l'oposició de l'Ajuntament perquè consideren que aquest és un tema de poble que va més enllà de qui governi.
 
 
Dels projectes de futur hi ha l'Espai Medes, un centre d'interpretació del Parc Natural del Mongrí, Illes Medes i Baix Ter que formarà part de l'oferta turística que el municipi té pels visitants i un nou espai turístic que convidi a visitar el municipi tot l'any.
 
Quan es volen fer projectes a la façana marítima és molt important tenir bona sintonia amb les administracions supramunicipals i mantenir-hi un diàleg constant. Des del govern asseguren que aquesta serà la tònica del mandat.