Dos vials per acabar amb les cues de l'entrada de Torroella pel pont del Ter

Torroella de Montgrí es disposa a obrir i arxivar la carpeta de les cues a la rotonda d'entrada del poble. El consistori vol tirar endavant aquesta legislatura un conjunt d'obres que haurien de facilitar l'entrada al poble pel pot del riu Ter i que la gent que va a l'Estartit no necessiti entrar a Torroella. L'operació consistiria en construir dos vials. Un que desviaria el trànsit cap a l'Espai Ter i un altre que portaria el trànsit rodat a l'Estartit.

This text will be replaced

Intervé: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme

Malgrat aquesta proposta des del consistori adverteixen que no hi ha solucions màgiques. Les cues es produeixen sobretot a l'estiu i generen greus problemes de mobilitat no només per la població estacional sinó sobretot pel veïnat local amb exemples concrets.

La Generalitat invertirà 20 milions d'euros a les carreteres del Baix Ter

Aquesta situació forma part del conjunt de problemes viaris que té la zona del Baix Ter amb carreteres malmeses i una mobilitat poc preparada pel volum que té a l'estiu.
En una visita recent el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va comprometre's en invertir 20 milions d'euros en els propers quatre anys per abordar aquesta qüestió. De fet, des del consistori asseguren que abordar el problema de mobilitat necessita la col·laboració de diferents administracions i que la proposta de Torroella, ja prevista al POUM local, és ben vista per la Generalitat.

Notícies relacionades

Rull anuncia un pla de millora de les carreteres del Baix Ter (19-01-2017)