Tortell Poltrona i Albert Pla porten 'Projecte PP' al festival ÍTACA

El festival ÍTACA continua desgranant en compta gotes la seva programació de cara l'edició 2017. Tortell Poltrona & Albert Pla presentaran 'Projecte PP'. 
This text will be replaced
Aquest espectacle que sumat a 'La Màgia de la veu' amb Joan Chamorro, Andrea Motis i Rita Payés entre d'altres, servirà per bufar les espelmes del desè aniversari del Jazzpera que ja tenim completat pel cap de setmana previ a la revetlla de Sant Joan.
 
 
El festival ha donat a conèixer aquest concert familiar que oferiran el pallasso Tortell Poltrona i el músic Albert Pla a Torroella Montgrí on revindiquen aquesta dobla P amb majúscules, però sense tenir res a veure amb el partit polític si no que esdevé la suma de talents de Pla i Poltrona amb la que ha nascut el 'Projecte PP'. Un espectacle - recital amb clau de clown que es podrà veure a l'Espai Ter el 18 de juny a les sis de la tarda. 
 
Des d'aquesta setmana ja es poden comprar les entrades online, de la mateixa manera que també es poden comprar les de 'La Màgia de la veu', concert que es podrà veure a La Pera el 17 de juny.
 
El festival ÍTACA Cultural i Acció celebra aquest any la seva cinquena edició. Una data especial que han decidit obsequiar amb una imatge renovada. 
 
El nou ‘look’ dóna continuïtat a la imatge històrica del festival però aposta per una proposta gràfica més minimalista i clara. El festival ha escollit someres i guarans -les femelles i els mascles del rucs catalans- com a símbol i nova imatge del festival.
 
El Festival Ítaca, especialment reconegut per la seva defensa de la cultura a través de la venda de pomes en lloc d'entrades per tal de rebaixar l'IVA del 21% al 4%, de moment ha presentat dos dels diferents espectacles que es podran veure entre maig i juliol a diferents poblacions de l'Empordà.