"Despit" estrenarà el nou directe el 14 d'abril a La Mirona

Així sonen els "Despit", 8 nois del Baix Empordà que han donat una embranzida a un projecte musical que van iniciar al 2013. El 14 d'abril presentaran a La Mirona de Salt el nou directe així com LP "Fa molt temps" del que a finals de mes ja se'n podrà veure el videoclip.
INTERVÉ: Àlex Rocas, grup musical "Despit"
Aquest treball seria el resultat de l'evolució que ha fet el grup des de la seva formació. Fa quatre anys els 8 nois es van unir sota el nom de "El Tingladu". Un projecte que els va fer començar de zero a tots plegats i a créixer musicalment. Després de passar per més d'una vintena d'escenaris que els ha permés participar en alguns festivals de renom com pot ser ÍTACA, el grup considera que ha arribat el moment de reinventar-se. És al novembre quan neix "Despit". La banda que mostra la remodelació artística i la maduració musical que han tingut.
 
Amb el nou directe a punt d'estrenar-se, els "Despit" presentaran en els propers mesos sobre els escenaris una proposta musical carregada de personalitat, amb temes propis on es veu clarament marcat el seu estil, però d'altres com pot ser "Fa molt temps" que ells titllen d'invent.
 
"Despit"que també té confirmada una actuació a l'Espai Ter de Torroella com a teloners dels "Manel", pretén convertir-se en un grup de referència de la província de Girona i aconseguir recórrer el territori fent concerts arreu del país.