Entra en funcionament el nou centre de salut de l'Estartit

 
L'Estartit gaudeix d'un nou consultori local que forma part de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí. Està situat al centre de la vila, al carrer Eivissa i és el doble de gran que l'anterior equipament.
This text will be replaced
 
En concret té una superfície construïda de 551m2 distribuïts en una sola planta i disposa de vuit consultes. Quatre per medicina de família, dues per pediatria i dues per a l'atenció continuada. A més també té una àrea d'admissions, zona de treball i de descans per al personal, magatzem, vestuaris, dutxes i lavabos.
 
La construcció d'aquest nou centre, ha estat una reivindicació constant. L'antic consultori podia suportar la demanda de consultes durant l'hivern, però no estava dimensionat per absorbir les consultes de l'estiu. De fet, durant el 2016 el centre va atendre més de 16.000 visites.
 
Amb el doble d'espai, el centre sanitari estarà capacitat per atendre amb comoditat durant els mesos d'estiu que és quan s'incrementen exponencialment les visites. 
 
No ha estat fins aquest mateix dijous però, que s'ha posat en funcionament. El nou centre gestionat pel Consorci Assistencial del Baix Empordà, ha suposat una inversió de 1 milió 26 mil euros que han estat finançats per CatSalut.