Més informació i més senyalització viària per evitar les retencions a l'accés de Torroella

Torroella de Montgrí vol acabar amb les contínues cues de cotxes que es creen a l'estiu a l'entrada sud al municipi pel pont que travessa el riu Ter.
Abans d'iniciar mesures urbanístiques que comportaran tràmits i obres aquest estiu s'intentarà minimitzar el trànsit per dins de Torroella senyalitzant els vials alternatius que tenen els conductors per anar de la Costa Brava Centre fins a l'Alt Empordà. 
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí
 
El govern de Torroella de Montgrí s'ha reunit recentment amb responsables del Servei Català de Trànsit amb la voluntat de trobar mesures per atenuar les retencions que es produeixen durant la temporada alta a l'accés sud de Torroella. De la reunió en va sortir el compromís de Trànsit de millorar la senyalització i informació viària per evitar el trànsit de pas que va direcció nord i que creua pel centre de Torroella. Es senyalitzaran vies alternatives amb  una distància suficient perquè els conductors puguin seguir el seu desplaçament sense trobar-se amb les retencions a Torroella. Aquestes mesures són de caràcter provisional i tan sols limitaran temporalment els moments de més trànsit. Paral·lelament l'ajuntament torroellenc treballa per fer una rotonda passat el pont per poder ordenar els vehicles.
 
Mesures que volen millorar la mobilitat a Torroella i que se sumen a l'anunci fet pel govern català d'invertir 20 milions d'euros en 4 anys per millorar les carreteres del Baix Ter.