Verkami per aconseguir 5.000 euros pel Projecte Sèpia

Els queden 33 dies per aconseguir els 4200 euros restants que ajudarien a recuperar les poblacions de sèpia i calamar al Baix Empordà. El Projecte Sèpia és el responsable d'aquesta recaptació que per ara a recolllit 800 euros a través de verkami, un sistema de micromassenatge. L'objectiu és arribar aconseguir-ne  uns 5.000 euros.
This text will be replaced
Intervé: Boris Weitzmann, tècnic marí del Parc Natural i Promotor Projecte Sèpia
 
Uns diners que serviran a l'organització per portar a terme diverses actuacions per tal millorar el medi marí i concienciar a la població de la importància de la seva preservació.
 
A banda de les 12 incubadores, els diners també serviran per a la construcció i isntal·lació de dues línies sipieres. Es tracta d'una corda molt llarga que situen sobre del fons de sorra on hi lliguen unes branques que fan que les sèpies i els calamars trobin un lloc segur on situar-hi els seus ous.  De fet, aquest sistema i el de les incubadores ja es va iniciar l'any passat. Ara, Projecte Sèpia vol continuar amb la iniciativa i difondre-la al màxim de gent possible.
 
Tot i que una part del projecte Sèpia està finançada amb diner públic, necessiten l'ajuda de idees com aquesta per tirar endevant projectes de millora del medi marí. Els voluntaris poden fer aportacions des de 10  fins a 1.000 euros.
 
 
Enllaç al projecte: https://www.verkami.com/projects/17272-projecte-sepia