La coca del Montgrí: el producte estrella del forn Can Francès

La majoria dels que entren a Can Francès s'emporten una coca del Montgrí sota el braç. Fa moltes dècades que aquesta fleca centenària de Torroella de Montgrí elabora aquest pa que es presenta en forma rodona i preparat per tallar-lo en porcions.
This text will be replaced
INTERVÉ: Anna Cufinyà, propietària del forn Can Francès El pare de l'actual propietària de Can Francès va ser l'artífex d'aquest pla que s'ha convertit en tot un emblema. Una coca que es va començar a treballar fruit de la casualitat i que després de moltes proves en va sortir el pa del Montgrí que avui coneixem.
 
Aquesta recepta familiar s'ha continuat elaborant i avui és coneguda arreu. La forma diferent de presentació així com l'opció innovadora de compartir-lo sense necessitar de fer servir cap utensili peer tallar-lo l'ha convertit en un pa ideal per oferir quan la taula és gran.
 
El forn Can Francès treballa amb farines km 0, concretament amb farina de Girona per elaborar els seus pans, i ofereix una àmplia varietat de productes tots fets per ells mateixos.