L'exili, tema central de les XII Trobades de Música Mediterrània

Un any més les Trobades de Música Mediterrània han sacsejat amb força l'agenda cultural de Torroella de Montgrí, i amb aquesta edició ja en van dotze. Enguany la cita ha arribat amb més novetats i canvis que mai. La més destacable d'elles és que les trobades ja no se centren en una regió específica del Mediterrani sinó que es dediquen a un tema: l'exili
This text will be replaced
Intervé: Mireia Mena, Coordinadora Artística
 
La característica que ha fet més particulars les XII Trobades de Música Mediterrània és que ha combinat cursos de formació i actuacions que comptaven amb els mateixos protagonistes. Els límits entre artista i formador i públic i alumne s'han desdibuixat, enriquint així molt més el contingut de la cita. 
 
Dansa, cant, música o també cinema s'han pogut gaudir en tallers i actuacions per diferents espais de Torroella en aquestes trobades batejades amb el nom "Un mar d'exilis". Els tallers, a diferència d'altres anys, eren de més curta durada, perquè tothom pogués tocar més d'un tema. Al mateix temps, la programació al carrer s'ha cuidat perquè fos principalment familiar.