El 23.417 de la Loteria de Sant Jordi s'exhaureix en només mitja hora

Vist i no vist. El número 23.417 de la Grossa de Sant Jordi ha volat en només mitja hora de Casa Cigar de Torroella de Montgrí. Aquest estanc va rebre per sorteig el que s'ha convertit en un dels números més buscats de la nova loteria de Sant Jordi, la data 23 del 4 del 2017 que fa honor a la diada que dóna nom al sorteig.

This text will be replaced

Intervé: Sergi Casellas, casa Cigar

En només mitja hora han volat les 25 butlletes d'aquest número que s'ha posat a la venda aquest mateix dimarts al matí.

Les supersticions així com les dates assenyalades juguen un paper clau a l'hora de comprar loteria. De fet, en aquest mateixa edició de Sant Jordi hi han hagut altres números que s'han hagut de repartir per sorteig com el 1714, el 2017 o el 27417 corresponent a la data del sorteig de la Grossa.

En aquesta ocasió i malgrat que la majoria de núemeros s'estan venent online per mitjà del suport www.loterialagrossa.cat, tots els bitllets del 23.417 s'han venut físicament i per proximitat, han anat a parar a les mans de veïns de Torroella.

La Grossa de Sant Jordi ha posat a la venda 80.000 números a un preu de 5 euros el bitllet. Tindrà una tirada de 12 milions d'euros, 10 milions en paper i 2 milions en suport virtual. En total es repartiran 5 grans premis.