Millo es passeja pel Molinet orgullós de la finalització de les obres

Després d'anys d'esperar les reivindicades obres del passeig del Molinet i havent-se enllestit en menys de mig any aquest dimarts el delegat del govern espanyol Enric Millo s'ha pogut passejar pel remodelat passeig orgullós per la inversió feta per l'Estat.
This text will be replaced
INTERVÉ: Enric Millo, Delegat del Govern // Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí
 
Amb un pressupost de gairebé 700 mil euros s'ha pogut obrir aquest passeig que ressegueix el cap de la Barra i que té unes fantàstiques vistes a les Illes Medes i a la badia de l'Estartit. L'Ajuntament havia fet prèviament uns treballs per consolidar la muntanya i ara s'ha reforçat el mur de contenció, s'ha pavimentat l'espai i s'hi ha instal·lat mobiliari urbà. 
 
Durant la inauguració hi ha assitit bona part del govern municipal, també el president de l'EMD i altres representants polítics municipals, entre ells l'exalcalde Jordi Cordon a qui han convidat a destapar la placa inaugural. L'alcalde republicà Josep Maria Rufí ha aprofitat que tenia una gran representació del govern espanyol per reclamar més inversió al municipi destacant que té 15 quilòmetres de litoral.
 
DECLA RUFÍ
 
Rufí ha agraït que els treballs s'hagin enllestit coincidint amb la Setmana Santa i l'inici de la temporada turística.