Torna l'oci nocturn a la plaça del Timó de l'Estartit

La plaça del Timó de l'Estartit ha estat des de fa anys el centre d'oci nocturn per excel·lència de la vila i com a conseqüència un punt de concentració d'aldarulls i problemes acústics. Per lluitar contra això, l'Ajuntament de Torroella fa onze anys, va decidir suspendre la concessió de noves llicències per bars i bars musicals i per no perdre l'oci nocturn va intentar buscar altres punts on ubicar aquesta atracció.
This text will be replaced
Intervé: Genís Dalmau, president de l'EMD
 
Més d'una dècada després ni l'Ajuntament ni l'EMD han trobat un nou espai que aculli l'oci nocturn de l'Estartit ni la plaça del Timó s'ha acabat de reactivar comercialment. El resultat més d'una desena de locals tancats i una plaça en desús. Davant d'aquesta situació, l'ens descentralitzat ha proposat un nou pla per tornar a donar llicències i reactivar la plaça.
 
Per millorar les condicions anteriors, el pla especial també obligarà a adequar a la normativa els establiments que no tenen la llicència en regla. A més, l'EMD ha sol·licitat a la Generalitat que doni autorització perquè hi hagi seguretat privada als carrers de la zona d'aquesta plaça. Com també han plantejat instal·lar unes plaques que farien reduir el soroll que ocasiona aquest punt de la vila.
 
Des de l'EMD asseguren que ja hi ha empresaris interessats en reobrir locals com a bars de nit  en aquesta plaça.