Els Manel presenten el disc "Jo Competeixo" a Torroella de Montgrí

Els Manel han trepitjat per primera vegada l'escenari de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí i ho han fet aquest dissabte presentant el seu darrer disc titulat "Jo Competeixo"

This text will be replaced

Aquest és el seu quart disc, un àlbum que implica una evolució del seu so de marca, Els Manel continuen apostant per l'indie-folk que els caracteritza però aquest cop s'han pogut escoltar cançons amb un so més pop i matisos electrònics. El que sempre queda intacte: les seves lletres. Cançons que ens expliquen històries i relaten emocions.

A diferència d'anys anteriors, el disc que ha portat aquest dissabte a Torroella, està produït per un nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes del panorama musical internacional.
 
Després del gran concert que va oferir aquest dissabte els Manel, la festa va continuar amb un grup format per vuit joves del municipi, els Despit. Amb només 3 anys de grup, van presentar sobre l'escenari un projecte carregat de personalitat amb temes propis emmarcats en l'estil ska-rock mestís i un missatge clar darrera cada cançó.
 
El d'aquest dissabte és el primer concert en format obert a peu dret que s'ha fet mai en aquest auditori. Una pas endavant, que portarà propers concerts com aquest a Torroella.