Empordà Cuina i Salut tanca amb èxit de participació

Centenars de persones han passat aquest llarg cap de setmana fer la fira Empordà Cuina i Salut de Torroella de Montgrí. S'ha posat en valor els productes de proximitat i els bons hàbits alimentaris en una fira que enguany s'ha pogut allargar quatre dies. 
This text will be replaced
Alguns dels principals restauradors i experts del país especialitzats en cuina i hàbits saludables han participat en diferents conferències, xerrades, tallers i showcookings que s'han celebrat durant aquests dies en els diversos espais on s'ha desenvolupat la fira. L'Empordà Cuina i Salut té l'alimentació com a fil conductor. Es tracta d'una aposta molt ambiciosa que va néixer fa tres anys per posar a l'alça els productes km 0 que es podien trobar tots ells a la plaça de la vila en el mercat muntat per a l'ocasió. El certamen també vol donar a conèixer els valors de la dieta mediterrània i els bons hàbits en l'alimentació.
 
Amb aquesta premissa com a base la quarta edició de l'Empordà Cuina i Salut s'ha organitzat amb un marcat caràcter divulgatiu i familiar. Durant els quatre dies s'han organitzat una desena d'activitats per tal de fer arribar als més petits i a les famílies, les bones conductes alimentícies. Espectacles familiars i cercaviles orientades a transmetre valors així com tallers i activitats que han treballat a les escoles de la població. Les conferències i demostracions culinàries han estat un altre dels pilars de la Fira Empordà Cuina i Salut que també ha servit per estrenar la campanya gastronòmica 'De la Barca a la Taula' que es pot degustar en una desena de restaurants del municipi fins a finals de mes.