Un pla pilot vol aconseguir prop d'un miler d'aparcaments a Torroella de Montgrí

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha engegat un pla pilot per proveir d'aparcaments zones del municipi amb importància estratègica, com poden ser els voltants dels centres educatius, la zona esportiva o la zona comercial del barri vell. Els aparcaments, gratuïts, es faran en solars en desús a través d'acords amb els seus propietaris. 
 
This text will be replaced
 
Intervenen: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme 
 
El primer d'aquests terrenys que s'habilitaran és aquest, just sota la zona esportiva. És un descampat de 4.500 metres  . Donarà servei tant al camp de futbol i rugby i el pavelló com als veïns del barri de La Granja.  
Aquest és el primer aparcament, però també se'n faran d'altres prop del barri vell o a la zona del carrer Figueres. 
 
L'acord que proposa l'Ajuntament és la cessió temporal de les parcel·les a canvi de fer-ne el manteniment i adequar-les com aparcaments. El pacte beneficia les dues parts, ja que els propietaris poden oblidar el manteniment al qual estan obligats a fer i el consistori aconsegueix espais amplies per destinar a aparcaments. 
 
L'intenció de l'Ajuntament és aconseguir espai per aparcar entre 800 i 1.000 vehicles de forma gratuïta. La primera prova pilot de la zona esportiva té un espai per a 400 cotxes.