Nou servei de lloguer d'embarcacions de luxe al port de l'Estartit

Les obres de remodelació del port de l'Estartit han permès que s'instal·li en aquest port de la Costa Brava una flota d'embarcacions de lloguer de luxe. Aquesta serà la primera temporada que s'ofereixi des de l'Estartit el lloguer de iots, catamarans, velers i motores amb la possibilitat d'equipar-les amb tripulació i altres serveis.
This text will be replaced
INTERVÉ: Sergi Alòs, CEO de Top Sailing Charter
 
Fa 10 anys els joves emprenedors de la família torroellenca Alòs Pla van apostar per crear l'empresa Top Sailing Charter, avui aquesta ofereix el lloguer d'embarcacions arreu del món i per fi es poden instal·lar a casa, a l'Estartit. El director general de l'empresa assegura que ofereixen una atenció personalitzada que els diferencia de la resta d'empreses del sector.
 
La nova seu de l'empresa a l'Estartit suma a la gran oferta vacacional que ja té la Costa Brava la possibilitat de realitzar un viatge nàutic damunt d'un catamarà com aquest amb la família o els amics. La flota que tenen permet que l'oferti s'adapti a diferents butxaques.
 
De moment a l'Estartit hi haurà 5 embarcacions de lloguer disponibles amb ambició d'ampliar la flota. 
 
L'empresa està en constant creixement i ja factura 3 milions d'euros anuals. El darrer any van tenir més de 500 reserves, per tant  entre 2 mil i 4 mil persones han navegat amb ells. Top Sailing Charter vol fer-se encara més gran i a mesura que els seus impulsors van relaitzant viatges nàutics sumen nous destins a la seva oferta.