Torna el FIMAG decidit a consolidar-se com el punt de trobada de la màgia del sud d'Europa

La Fira Internacional de la Màgia de Torroella de Montgrí aposta fort per convertir-se en la trobada de màgia de referència del sud d'Europa i ho farà del 9 a l'11 de juny amb 50 artistes de 7 països, més de 50 espectacles, 200 funcions i 22 espais escènics. 
This text will be replaced
Intervé: Juli Carbó, director del FIMAG
 
La gran gala de la màgia és un dels grans atractius de la fira i el 10 de juny portarà 6 mags i magues internacionals amb espectacles inèdits a l'estat espanyol. A aquesta aposta consolidada, s'hi sumen enguany dues novetats igualment atractives: l'espectacle inaugural d'art i sorra i el primer show de magie nouvelle que es fa al país. 
 
A banda dels grans caps de cartell, els carrers de Torroella s'ompliran de màgia amb un 80% d'espectacles gratuïts en diferents localitzacions del municipi. Destaca també la màgia als palaus, que enguany creix i omplirà fins a 15 espais singulars de la població de màgia de petit format.
 
La FIMAG 2017 comptarà també amb altres propostes com la gala de mags joves, la màgia als aparadors, els mercats màgic o gourmand o la zona de foodtrucks entre d'altres. 
 
A partir del 5 de juny hi haurà una prèvia del certamen amb la setmana solidària, que portarà la màgia a hospitals, residències i orfanats i que culminarà el 8 de juny amb la gran festa de la màgia solidària amb 300 persones amb discapacitat.