Un cangur arriba al Parc de les Aus de Torroella

Des de fa uns dies el Parc de les Aus de Torroella de Montgrí té un nou habitant. Els responsables del parc continuen amb l'aposta d'ampliar les espècies animals que formen aquest parc que va obrir les portes ara fa nou anys. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Montserrat Puig, Parc de les Aus de Torroella Un cangur de petites dimensions és el nou inquilí d'aquest parc torroellenc que es troba als peus del castell del Montgrí i en plena naturalesa. El que va obrir com un parc amb una gran diversitat d'animals exòtics, majoritàriament, aus de diferents espècies com lloros, faisans, cignes, ànecs i estruços, amb el pas del temps la família es va anar ampliant amb animals de tot tipus, el darrer un cangur a qui li pretenen trobar parella perquè es reprodueixi.
 
 
El Parc de les Aus és un indret adequat per passar una estona en família, si bé a l'estiu francesos i persones de la ciutat comtal són els principals visitants, durant la resta de mesos de l'any són les escoles les que fan parada en aquesta indret carregat de naturalesa.