Llum verda a la nova zona esportiva de Torroella de Montgrí

Llum verda a la nova zona esportiva de Torroella. L'Ajuntament ha desbloquejat l'últim obstacle per licitar i començar les obres. Un acord amb els propietaris dels terrenys permetrà tirar endavant un dels projectes més importants d'aquesta legislatura. 

 
Intervé: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme
 
La zona esportiva s'executarà en els terrenys que hi ha just darrere el camp de futbol. Un espai afectat per un pla parcial del 2010 que contemplava aquesta zona d'equipaments i una altra de desenvolupament urbanístic que no es va arribar a executar per la crisi del sector immobiliari.
 
Per desenvolupar la nova zona esportiva s'ha d'urbanitzar l'espai i obrir un carrer i li pertoca pagar-ho a la propietat privada.

Un any de negociacions

Després d'un any de negociacions s'ha pactat que la propietat privada pagarà el vial i el projecte es desenvoluparà per parts i no pas de cop.
 
Un fet que costaria 7 milions d'euros. A més es podrà pagar a llarg termini i se'ls retornaran els avals del projecte immobiliari que es replantejarà.
 
Amb això ja es poden aprovar els projectes, que ja estan redactats, i licitar les obres.  Els treballs començaran abans d'acabar l'any amb el moviment de terres. El mes de febrer- març es començarà a construir el nou pavelló i després el bike park i el camp de futbol.

Unanimitat

El projecte és d'aquells de ciutat, ja que està aprovat per unanimitat i la seva necessitat és compartida per tot el plenari municipal.