La gran festa de la màgia solidària dóna el tret de sortida a la FIMAG

La Fira Internacional de la Màgia de Torroella de Montgrí ha començat a escalfar motors durant tota aquesta setmana amb la programació destinada a la màgia solidària. 
This text will be replaced
Els dies previs al gran cap de setmana dedicat a la màgia i la il·lusió, la FIMAG es dedica a visitar diferents hospitals així com  centres que treballen amb diversos col·lectius vulnerables. La cirereta de tot plegat ha arribat aquest dijous amb la celebració de la gran Festa Solidària que ha acollit el Museu de la Mediterrània.
 
300 persones amb discapacitat vingudes d'una desena de centres de tota la província de Girona han pogut gaudir d'un matí de màgia que han protagonitzat diferents mags, en concret quatre, que formen part de l'Associació Espanyola Abracadabra de mags solidaris. 
 
D'aquesta manera la FIMAG escampa màgia durant tota una setmana arreu, intentant arribar a aquelles persones que potser ho tindrien més complicat de poder gaudir d'un espectacle d'aquestes característiques. Una manera d'acostar la màgia a tots els col·lectius.
 
Per primera vegada, a més, l'acció solidària de la FIMAG ha sortit de les comarques de Girona, arribant amb diferents actuacions a l'Hospital de la Vall d'Hebrón i l'Hospital Germans Trias.
 
Tot això esdevé el pròleg al que ha de ser el gran cap de setmana de màgia al Baix Empordà. La sisena edició de la FIMAG té prevista l'actuació de 50 artistes de 7 països, més de 50 espectacles, 200 funcions i 22 espais escènics.