20.000 visitants a la FIMAG'17

Prop de 20.000 persones han passat aquest cap de setmana per Torroella de Montgrí per viure algun dels 200 espectacles de màgia programats dins la GIMAG 2017, la 6a edició de la Fira Internacional de Màgia.
Aquest any s'han convidat 50 artistes professionals i una vintena de mags amateurs que repartits en 22 espais del nucli de Torroella han ofert uns 200 espectacles.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: David Agell, director artístic FIMAG
 
La cirereta del cap de setmana arribava dissabte amb la Gran Gala Internacional, un espectacle que va reunir estrelles de prestigi mundial. Sis mags, tots ells primeres figures en els seus respectius països, van oferir números clàssics i contemporanis de diferents disciplines, la majoria d’ells, inèdits a casa nostra. Carrers i places plens de màgia per posar en valor la professió del mag.
 
Aquest any la FIMAG tenia diverses novetats, per una banda l'espectcle inaugural 'Somnis de sorra' que combinava circ, titelles, música, pintura i sorra. En aquesta edició s'ha apostat també per arts innovadores com la magie nouvelle, una aposta arriscada de la fira, donat que és la primera vegada que s’ha pogut veure a Catalunya, l’Estat espanyol i Portugal un espectacle d’aquest tipus. Des de la direcció de la FIMAG van valorar molt positivament que les dues sessions de l’espectacle Déluge, de la companyia francesa Sans Gravité, convencessin al públic que volia saber què podia esperar de la magie nouvelle, una nova disciplina que combina la màgia amb diferents arts escèniques, com ara el teatre i el circ. Una altra novetat era la polsera màgica, que permetia l’accés a diferents espais singulars.