7.200 persones als concerts de Sant Joan del Festival ÍTACA a l'Estartit

 
7.200 persones han assistit aquest cap de setmana als concerts programats a l'Estartit pel Festival ÍTACA per celebrar la Revetlla de Sant Joan.
This text will be replaced
IMATGES: Festival ÍTACA
 
Els concerts gratuïts de divendres van ser els més multitudinaris amb més de 6.000 persones. Les actuacions gratuïtes d'Hora de Joglar, Lágrimas de Sangre i Ítaca Band van atraure un gran nombre de públic que va omplir de gom a gom la plaça de la Llevantina de la localitat empordanesa. La gran assistència d'espectadors va provocar que, en diversos moments de la nit, s'haguéssin de tancar els accessos al recinte en arribar al límit de la seva capacitat. El nombre d'assistents d'enguany ha doblat els 3.000 espectadors de la nit de la Revetlla de Sant Joan de l'any passat. De fet, el concert de divendres, s'ha convertit en el més multitudinari de la història del Festival ÍTACA, que ja suma cinc edicions.
 
Dissabte al vespre els concerts de Zoo, Def Con Dos, Sara Hebe i Roba Estesa van reunir prop de 1.200 persones. En aquest cas era un espectacle de pagament i amb aquestes actuacions es tancava el cap de setmana de Sant Joan a l'Estartit organitzat pel Festival íTACA I l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l'Estartit.
 
El gran nombre d'assistents també ha provocat que s'esgotessin les més de 1.000 places de càmping ofertades als espctadors per poder-se allotjar durant el cap de setmana a l'Estartit.
 
El Festival ÍTACA tancarà les portes aquest proper diumenge amb l'actuació de Mishima a la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell.