Els Beatles com no s'havien sentit mai fins ara: en sardana

"Hey Jude" és un dels himnes dels Beatles i, per extensió, de la música moderna més reconeguts, aclamats i versionats de tots els temps. El que no s'havia sentit mai fins ara, però, és la sardana d'aquesta famosa cançó dels de Liverpool. És una de les quatre peces exclusives que s'han composat amb motiu del Beatles Weekend de l'Estartit.
 
This text will be replaced
Intervé: Ramon Moreno, Director del Beatles Weekend
 
El festival que va nèixer fa dotze anys de la passió dels seus organitzadors per la banda britànica ha portat aquest any dos espectacles inèdits a l'Estartit. El dissabte una formació d'onze músics de l'escena pop catalana, liderats pel bisbalenc Mazoni, van interpretar sencer el "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" en l'any del cinquantè aniversari d'aquest àlbum, considerat un dels més influents de la història del rock. El diumenge va ser el torn de les sardanes. A "Hey Jude", s'hi van sumar "Somethig", "Imagine" i "All you need is love", adaptades pels mestres Agustí Pedrico, Pep Moliner, Jordi Molina i Xavier Molina i interpretades per les cobles Principal de Banyoles i Jove de l'Escola de Música de Torroella de Montgrí. 
 
Durant dos dies exposicions, activitats per la mainada i concerts, units per la temàtica Beatles, han emplenat els carrers i places de L'Estartit. En aquest sentit la seva música sobreviu molt bé als anys i a nivell artístic permet adaptar-se a tot tipus de disciplines i espectacles, com aquest d'il·lusionisme del Zappa Màgic. 
 
L'organització ha valorat molt positivament el desenvolupament del Beatles Weekend d'enguany, tant a nivell artístic com de públic, en part per la gran presència de turisme estranger a L'Estartit durant aquesta època de l'any.