La bona sintonia al govern a Torroella, clau pel bon balanç de mig mandat

El 20 de juliol es compleix el primer any de govern d'Esquerra Republicana, UPM i l'EST a l'ajuntament de Torroella de Montgrí després de la moció de censura contra l'ex alcalde de Convergència i Unió Jordi Cordón.

Intervé: Josep Maria Rufí, alcalde

Un aniversari que coincideix amb l'equador del mandat i per tant toca fer balanç. Josep Maria Rufí, actual alcalde, va ser també al govern des de l'inici de la legislatura, llavors com a tinent d'alcalde, i assegura que les coses ara són diametralment diferents. 
 
Per l'actual batlle, el nou govern ha estat el de la bona sintonia davant de la ingovernabilitat denunciada amb el seu anterior soci. Afirma que la bona entesa amb UPM i l'EST ha permès desplegar des de petites actuacions de manteniment de carrers o la zona d'esbarjo per gossos, fins a grans projectes pendents que s'han pogut materialitzar.
 
L'alcalde Rufí assegura que amb la feina feta fins ara, el govern podrà dedicar els dos propers anys a desplegar altres grans projectes pendents a la població com el desenvolupament de la zona esportiva o el centre d'interpretació de les Illes Medes. 
 
El govern municipal treballa de forma activa en base a la premisa de tenir un muncipi amb dos pobles atractiu i endreçat i que sigui capaç de compaginar l'activitat turística amb el respecte pel medi natural.