La Fundació Mascort celebra el seu desè aniversari amb una exposició artística de 130 peces

Ramon Mascort és col·leccionista i l'amo d'una de les cases indianes més emblemàtiques de Torroella de Montgrí, la Casa Galibern. Fa 10 anys va crear la Fundació Mascort amb l'objectiu de convertir la casa del seu besavi en un museu per tal de difondre tot el patrimoni artístic que havia anat col·leccionant al llarg del temps.
 
This text will be replaced
Intervé: Ramon Mascort, president de la Fundació Mascort
 
 
Enguany, la fundació celebra 10 anys i per aquest motiu han creat una exposició artística especial. La mostra ofereix la possibilitat de veure 130 peces de ceràmica, d'orfebreria, mobles, joies, pintures, gravats i mapes de la col·lecció de Mascort.
 
Peces seleccionades pel mateix fundador, moltes d'elles inèdites i que daten des de l'època grega i romana fina al segle XX.
 
Cada peça de la mostra ha estat escollida segons les preferències estètiques del col·leccionista. Mascort ha tingut en compte la vinculació especial que manté amb les seves obres i el seu significat dins la globalitat de la col·lecció.
 
En només 10 anys, la fundació Mascort ha rebut un total de 100.000 visitants en més de 14 exposicions que ha acollit aquesta casa històrica. Fotografia, ceràmica mobles i pintura aixoplugats en un espai centenari.