La platja de Els Griells no té sorra un mes després d'haver-la regenerat

Un mes després de regenerar la platja, aquesta està així. L'Estartit torna a viure una temporada més el deja vu de quedar-se sense sorra als Griells i ho fa en un moment especialment crític. En plena temporada d'estiu. 

This text will be replaced
 
Intervé: Sílvia Comas, regidora de gestió costanera i platges
 
 
Fa anys que l'Ajuntament, negocis i veïns de la zona reclamen una solució definitiva a l'Estat davant una problemàtica que es repeteix cada any i que costa un munt de diners a l'administració local que fa pedaços per minimitzar els danys. 
 
Mentrestant l'Ajuntament de Torroella i l'Estartit ha precintat dues escales d'accés a la platja per seguretat i monitoritza que el passeig, recentment remodelat, no pateixi danys per l'erosió de l'aigua. 

Costes promet màxima prioritat

Aquest hivern diversos representants municipals s'han reunit amb responsables de Costes, que va prometre donar màxima prioritat a la resolució d'aquest problema, però el més calent encara és a l'aigüera. 
 
L'Estat, que és l'administració que té competències en la primera línia de mar, s'ha compromès a valorar els estudis que hi ha redactats fins al moment, com el de l'Associació de Veïns dels Griells i la Universitat Politècnica de Catalunya a encàrrec del Club Nàutic