Més temps gratuït pels residents i pagament per mòbil, els canvis de la zona blava a Torroella

L'ajuntament de Torroella de Montgrí posa fil a l'agulla per millorar la zona blava i fer-la més amable pels qui paguen l'impost de vehicles de tracció mecànica al municipi. I és que a partir d'ara els residents es poden beneficiar d'un temps d'estacionament diari i no fraccionat de dues hores tant a Torroella com a Cala Montgó i una hora més si s'utilitza la zona blava de l'Estartit. 
This text will be replaced
Intervé: Josep Martinoy, regidor de mobilitat
 
Si bé Torroella disposa en paral·lel de carrers cèntrics exempts de pagament a més de diversos aparcaments gratuïts, la zona blava s'ha implementat per la necessitat d'aconseguir la rotació dels vehicles. 
 
Progressivament s'estan introduint parquímetres amb teclat per tal que els residents puguin introduir la seva matrícula a la màquina i ja no necessitin un adhesiu identificatiu.
 
Per la resta d'usuaris les millores es poden percebre en el nou sistema de pagament via mòbil, que permet pagar el tiquet des d'una aplicació, augmentar el temps d'estacionament, introduir l'import desitjat sense necessitat de tenir monedes o fins i tot anul·lar les multes. 
 
Opcions Vials és la nova empresa concessionària de la gestió de la zona blava en substitució de MIFAS. En el moment de la seva entrada en funcionament, es va oferir als antics treballadors mantenir la feina.