Els homes més forts, al Gran Prix Strongman de l'Estartit

Els homes més forts de la Costa Brava van reunir-se aquest diumenge al matí a l'Estartit per fer, en el sentit més literal de la frase, una autèntica demostració de múscul. L'Associació Sociocultural El Castell, en col·laboració amb el club Strongman de Pals, va organitzar el segon Gran Prix Strongman, una cita que va comptar amb diverses proves no aptes per als que no havien esmorzat. 
 
This text will be replaced
Intervé: Rashid, Associació Sociocultural El Castell
 
La competició és jove i no ofereix la classificació a proves oficials, però lluita per poder-ho aconseguir algun dia. De moment compta amb l'assessorament de Juanjo Díaz, del Club Strongman, reconegut a nivell estatal per ser ex-campió del món i campió de la copa Arnold Scwarzenegger. Des del club de Pals van organitzar proves molt variades que van exigir el millor dels cinc participants, tots ells de la zona. La quota internacional va caure a última hora, per lesió del representant romanès. 
 
Malgrat el perfil tan específic d'un esdeveniment com el segon Gran Prix Strongman, l'Associació Sociocultural El Castell organitza tot tipus d'actes a l'Estartit: des d'ajuda a nivell social fins a activitats d'esport, teatre, música o dansa.