Seguint la moda des de fa 150 anys

Així vestien les dones fa 60 anys, així en fa 90, així 100, així gairebé 120 i així ens consta que vestia una dona l'any 1870, fa gairebé 150 anys. Aquesta retrospectiva de la moda femenina és una de les activitats que ha organitzat la botiga Matas de Torroella de Montgrí perquè el 2018 farà 150 anys de la seva obertura. Es tracta del comerç en actiu més antic del municipi i el quart de les comarques gironines.
 
This text will be replaced
 
 
Amb aquesta desfilada, la botiga ha volgut mostrar als més petits l'evolució de la moda al llarg del temps. Ensenyar-los com vestien els seus avantpassats i què passava a Torroella durant aquella època. Un repàs de l'evolució de la moda que ha servit també per un repàs de la història del seu poble. La mateixa performance històrica s'ha repetit pels avis de la Residència Vila Vella i un tercer cop per a tot el públic.
 
El mateix divendres s'ha projectat un documental històric dels darrers 150 anys de la història de Torroella i a la nit s'ha fet la desfilada de moda de les col·leccions de tardor-hivern de la botiga que actualment ha pres també el nom d'Íngrid Moda. Fins a l'abril continuaran organitzaran una pila de concursos, tallers, xarrades i més desfilades, unes jornades per celebrar que la botiga més antiga del municipi segueix oberta i amb ganes de fer més anys.