Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El Museu de la Mediterrània homenatja Joan Vinyoli

La música, la poesia i la cançó es van unir per donar vida a 'Intensament Vinyoli' i retra, d'aquesta manera, homenatge al poeta català Joan Vinyoli, que al llarg de la seva vida va tenir una estreta relació amb l'Empordà. 
This text will be replaced
 
El pati del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí es va omplir de gent per escoltar la guitarra de Toti Soler que es va combinar amb les paraules intenses i punyents de l'actor torroellenc Joan Massotkleiner. 
 
Joan Massot, que és amb el nom que el coneixen els de Torroella, va endinssar-se en un recorregut únic i vibrant a través dels versos que dècades enrera havia escrit Joan Vinyoli. Un camí intens que amb la poesia com a conductora va ser capaç d'evocar als presents les arrels, l'amor i el desamor, la soledat i el coneixement.
 
Aquesta és la segona vegada que el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí s'acosta a la literatura catalana i en fa d'aquesta aposta una excusa tant per unir-se en una altra disciplina de la cultura com perquè la gent s'acosti al museu.
 
Torroella de Montgrí s'ha unit a les moltes poblacions catalanes que enguany posen el seu granet de sorra en la celebració del centenari del naixement de Joan Vinyoli, una de les figures més importants de les lletres catalanes del segle XX.