Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

L'empresa caganer.com treballa tot l'any pendent de l'actualitat

A Catalunya, el protagonista del pessebre no és ni la verge Mariat6  ni el nen Jesús. Posant la nota còmica a les escriptures sagrades, l'escatològic caganer s'ha convertit en la figura més estimada. A Torroella de Montgrí hi ha la seu de l'empresa de la família Alós-Pla, que va néixer fa 20 anys produint figures de pessebre de tot tipus.
This text will be replaced
 
Al 2003 el negoci fa fer un gir de 180 graus quan en context electoral, van impulsar el primer caganer polític amb un èxit sense precedents.
 
Caganer.com s'ha fet d'allò més popular seguint una línia original i gamberra i apostant sobretot per fer un bon producte, la qual cosa els ha portat a rebre el certificat de producte artesà de qualitat 
 
El client de caganer.com busca figures pel pessebre però també peces divertides per regalar o fer col·lecció. Tant és així, que al contrari el què pot semblar, l'emrpesa treballa tot l'any i no només pels voltants de Nadal, la qual cosa els obliga a estar pendents de l'actualitat.
 
L'auge del públic internacional és precisament el que ha catapultat caganer.com cap a l'èxit, sobretot arran de l'inici de la venda per internet. 
 
El pes de caganer.com es fa patent cada novembre quan s'acosten les festes de nadal i es crea una expectació internacional per descobrir quins són els caganers estrella de cada any, un secret d'allò més ben guardat.