El Festival de Músiques de Torroella ha tingut 13.500 espectadors i un 88% d'ocupació

El Festival de Músiques de Torroella de Montgrí ha tingut més de 13.500 espectadors i poc menys d'un 88% d'ocupació. Això significa 3.000 espectadors més que l'any passat i confirma, segons l'organització, la línia ascendent que ja es va iniciar en l'edició de l'any passat.

L'Espai Ter es considera clau en aquest creixement ja que ha permès augmentar l'aforament del Festival i també el nombre de propostes artístiques que es programen, amb novetats com el Festival de Jazz de l'Estartit o el Fringe Festival de Torroella.

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí va programar 15 concerts i el Festival de Jazz de l'Estartit 5. Per Torroella van passar artistes com Ara Malíkian, Joaquín Achúcarro, Fabio Biondi o Jordi Savalls entre d'altres. Per l'Estartit Preservation Band, Perico Sambeat o Avihai Cohen, per dir alguns dels noms. A més d'aquests concerts de pagament se n'han fet 14 de gratuïts, en el marc del Fringe Festival per a joves músics.

De cares a l'any que ve, la 35ena edició, es concentrarà tota la programació al mes d'agost i s'ampliarà el Fringe Festival i el de Jazz de l'Estartit.