Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El programa 'País km 0' passa per Torroella de Montgrí

El 'País km 0' s'ha plantat a Torroella de Montgrí. Per segona vegada aquest estiu, el magazín de la Xarxa de Televisions Locals ha visitat el Baix Empordà. Si el mes de juliol va ser a Sant Feliu de Guíxols, aquest dimarts a la tarda es va instal·lar a Torroella de Montgrí. 
This text will be replaced
 
La periodista de Televisió Costa Brava, Joana, Valent, va ser la cara coneguda pels nostres telespectadors. Joana Valent va copresentar des del bellmig del municipi 'El País km 0' amb Marina Romero que condueix diàriament el programa . Des d'aquest espai, molt concorregut de Torroella, es va emetre el 'País km 0'. Dues hores de programa que van servir per dir als quatre vents que el municipi està aquests dies de festa major i per ensenyar a tot Catalunya les singularitats d'aquest municipi baixempordanès . A banda de parlar amb alguns dels protagonistes d'aquests dies de gala a la població també es van mostrar els atractius que té aquest indret com són les Illes Medes o algunes curiositats, com és el cas que és des de Torroella on s'elaboren els caganers de personatges famosos que cada Nadal ens arranquen un somriure.
 
El 'País km 0' és un magazín que s'emet cada dia, de dilluns a divendres, per quaranta televisions i ràdios locals de tot Catalunya que ajuden a farcir les dues hores de programa. El 'País km 0' que s'ha estrenat aquest estiu està resseguint el territori cercant les històries i els personatges més curiosos i sorprenents que han arrelat a la vida cultural del pobles i ciutats. L'espai es completa amb pinzellades d'actualitat des d'altres punts del país i des dels estudis centrals de La Xarxa. Mirades amb accents diversos que projecten una visió fresca i allunyada dels tòpics sobre la vivència de l’estiu al conjunt del país. 
 
El programa està en ruta des de principis de juliol i l'acabarà el proper 5 de setembre.