Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Un submarinista de 73 anys desaparegut a l'Estartit

Un submarinista de 73 anys està desaparegut des de diumenge a l'Estartit. Una desena de submarinistes del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra estan immersos en la recerca, que està sent d'allò més dificultosa.
This text will be replaced
 
L'aigua està enfangada degut a les pluges dels darrers dies, amb la qual cosa la visibilitat és escassa.. A més a més, l'espessa boira d'aquest dilluns a l'Estartit ha impedit als bombers procedir amb les tasques de recerca del submarinista. 
 
El desaparegut, de nacionalitat alemanya i amb més de vint anys d'experiència bucejant, va sortir a fer submarinisme aquest diumenge amb dos companys més, dels quals es va separar en iniciar la immersió, com feia habitualment. 
 
El Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques ha explicat que el rescat serà d'allò més complicat, ja que a banda de les males condicions climatològiques, el desaparegut no va dir a ningú cap a quina zona es dirigia, per la qual cosa la recerca podria allargar-se diversos dies.